Kepçe Operatörlerini Deprem Bölgesine Gönderen Belediye Başkanı Karlı Yolları Temizledi

  • 1
  • 0

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi belediye başkanı Osman Haşimoğlu, 2 kepçe operatörünün deprem bölgesinde görevli olması üzerine karla mücadele çalışması için direksiyon başına geçti.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli, 10 ilde etkili olan depremlerin ardından Çamlıhemşin Belediyesi, 2 kepçe operatörünü çalışmalara katılmak üzere deprem bölgesine gönderdi.

Çamlıhemşin'de dün gece etkili olan kar yağışı sonucu bazı yollar ulaşıma kapandı, ilçede kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaştı.

Haşimoğlu, çalışmaların aksamaması için kepçenin direksiyonuna geçerek karlı yolları temizledi.

Haşimoğlu, AA muhabirine, operatörlerin deprem bölgesinde olduğunu belirterek, "Kapalı mahalle yollarını açmaya çalışıyorum. Operatörlük belgem var. Kepçe kullanabiliyorum. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kar yağışını bekliyorduk. Deprem bölgesi daha acil olduğu için bunu göz önüne aldık." dedi.

Haber :

Yorum Yap

Çorum'da Gazze yararına açılan 188 okuldaki kermeste 6 milyon liradan fazla para toplandı

Çorum'da Gazze yararına açılan 188 okuldaki kermeste 6 milyon liradan fazla para toplandı

  • 0
  • 0
KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Öztürkler, Rize Valiliğini ziyaret etti

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Öztürkler, Rize Valiliğini ziyaret etti

  • 0
  • 0

'Denizi kara, karayı para yapan başkan' olarak bilinen Rize eski Belediye Başkanı?