Karagöz: Sokak Köpeklerini İlçemize Bırakmayın!

Karagöz: Sokak Köpeklerini İlçemize Bırakmayın!

  • 0
  • 1

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, diğer belediyelerin ilçelerine bıraktıkları sokak hayvanlarının ilçelerindeki kümeslere girerek tavukları telef ettiğini iddia etti.

Başkan Karagöz sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada komşu belediyeleri ''kamera kayıtları elimizde'' diyerek uyardı.

Karagöz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu katliamda sizinde payınız var. Tek suçumuz sokakta yaşayan canlara sahip çıkmak mı? Ayıp ama yapmayın artık bunu! Değerli komşu belediye yetkilileri lütfen kendi mahallelerinizden, sokaklarınızdan topladığınız sokak hayvanlarını İkizdere sınırları içine bırakmayın, bu suçtur ve vicdansızlıktır kusuruma bakmayın ama sorumsuzluktur.''


Sözlü olarak belediyeleri hep uyardıklarını belirten Başkan Karagöz, ''Kamera kayıtları elimizde artık tahammülümüz yok. Bizler nasıl  bu konuda elimizi taşın altına sokuyorsak sizlerde  bu seSsiz canlar konusunda elinizi taşın altına sokmalısınız. Yani toplayıp bir kamyonete doldurup dağın başına veya ikizdere’ye artık bırakmayın. Etik olmaz  diye  tutanak tutup yargıya  taşımadık ama artık gereğini yapacağız'' dedi.


Sahipsiz bir şekilde dışardan kamyonetle getirilip bırakılan bu sokak hayvanları kendilerine alan bulmak için  şenlik olan mahallelerinde yoğunlaştığını ifade eden Başkan Karagöz sözlerini şöyle tamamladı:

''Sonuç ilçemize bırakılan başı boş sokak hayvanları vatandaşın kümesine girip 12 tavuğunu telef etti. Elimizdeki kamera kayıtlarını vatandaşa verip sizler hakkında dava mı açtıralım? Komşu belediye yetkilileri artık bu davranışlardan vazgeçsin lütfen."

Haber :

  • Misafir

    Misafir

    Bu sorun aldı başını gidiyor neden kimse kalıcı bir çözüm üretmiyor konuşmuyor.

    Cevap yaz
    31.01.2023 11:23
Yorum Yap

Rize Şehir Hastanesi'ndeki çalışmalar görüşüldü

Rize Şehir Hastanesi'ndeki çalışmalar görüşüldü

  • 0
  • 0
Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi

Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü tespit edildi

  • 0
  • 0

Rize'de çayın yanında ek gelir amacıyla üretimi yapılan meyve hangisidir?