İkizdere Esnaf Odası'ndan, İYİ Parti'ye Kınama

İkizdere Esnaf Odası'ndan, İYİ Parti'ye Kınama

  • 0
  • 1

İkizdere Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kara, dün İkizdere’yi ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve ekibini hedef alarak "Ülkeyi yönetmeye aday bir partinin genel başkanının bu tutumu ve yaşananları İkizdere esnafı ve halkı tarafından tasvip etmiyor ve kınıyoruz” dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesi ardından çıkan olayların yankıları sürüyor. 

“BU YAŞANAN OLAY MAALESEF BİZİ ÜZMÜŞTÜR”
İkizdereli bir kadın vatandaşın sorusuna tepkiyle cevap veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, soru üzerine kahkaha atması ve ters cevap vermesiyle başlayan olaylarla ilgili açıklama yapan İkizdere Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kara, “Bu yaşanan olay maalesef bizi üzmüştür. İYİ Partililer ilçemizde gayet hoş karşılanmıştır. Bu pandemi döneminde çok kalabalıklardı. Araçları ilçe merkezine sığmadı. Erzurum ve çevre illerden yoğun bir kalabalık şeklinde ilçeye geldiler. Ardından bir İkizdereli kadın vatandaşın kendisine soru sorması, kendisinin de onu terslemesiyle gergin anlar yaşanmaya başlandı. Ardından bir market ziyaretinde esnaf arkadaşımız Akşener’e ‘Sayın genel başkana iki soru sorabilirmiyim’ dedi. Yanındaki bayan danışmanı esnafa, ‘Sen sorularını anana ve eşine git sor’ diye cevap verdi. Bunları oradaki esnafımız anlattı. Bu yaşananlar ister istemez oradaki ziyaret ortamını gerdi” dedi. 

"BİZ NEZEKATLİ VE MİSAFİRPERVER BİR TOPLUMUZ"
Bu yaşananların ardından tepkiler yükseldiğini belirten Kara, “İYİ Parti gurubundan gelen bir kişi bir esnafımızı yumruklarla darp etti. Konuyla ilgili birimlere şikayetler bildirilerek olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu yaşananları hiç hoş karşılamıyoruz. Biz nezekatli ve misafirperver bir toplumuz. Özellikle ilçemiz ve Rize bu konuda hep övülür. Ülkeyi yönetmeye aday bir partinin genel başkanının bu tutumu ve yaşananları İkizdere esnafı ve halkı tarafından tasvip etmiyor ve kınıyoruz” dedi.

Haber :

Yorum Yap

'Kıskaç-27' operasyonlarında 39 şüpheli gözaltına alındı

'Kıskaç-27' operasyonlarında 39 şüpheli gözaltına alındı

  • 0
  • 0
'Siberağ-7' operasyonlarında 46 şüpheli yakalandı

'Siberağ-7' operasyonlarında 46 şüpheli yakalandı

  • 0
  • 0

2022/23 sezonunda Rize'yi Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig'inde temsil eden takım hangisidir?