'Hiç Kimse' Oyunu Rize'de Sahnelenecek

'Hiç Kimse' Oyunu Rize'de Sahnelenecek

  • 0
  • 0

Rize'de, Erzurum Devlet Tiyatrosu, 'Hiç Kimse' oyununu sanatseverlerin beğenisine sunacak.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde mart ayının ilk oyunu 8-9 Mart Salı ve Çarşamba akşamları, saat 20.00'de Erzurum Devlet Tiyatrosu’nun sahneleyeceği 'Hiç Kimse' adlı oyun olacak.

Kosta Kortidis’in eseri olan oyunun yönetmenlği Nesimi Kaygusuz üstleniyor.

Oyuncu kadrosunda ise Sezai Yılmaz, Belgin Alptekin, Ahmet Metehan Şahiner, Samet Talayman, Mücahit Boyraz, Eda Beril Geylek, Feride Ceyda Elkaya, Özlem Uslu, Ergenekon Cemil Başdoğan, Fırat Üste, Naim Hikmet Aksu, Burak Halit Günuğur ve Mekselina Düğdü yer alıyor.

Tek perdelik oyunun konusu şu şekilde:

"Bir insanın hayatta en çok kullandığı soru cümlelerinden biri… “Kimsin sen?... Hep başkalarını tanımak ve öğrenmek için kullandığımız o basit cümle! Adam Ones sadece başka biri! “Kimsin sen?” sorusunu kendine sormayı unutmuş biri! İşte şimdi sorup, hayatıyla yüzleşme sırası! Bu soruyu ilk kez yüksek sesle kendine sormaya cesaret ettiğinde “Başka Biri” oluyor! Adam Ones yeryüzünde yaşayan herkes! Sen, ben, o, biz… hepimiz! Herkes! O yüzden aslında o hiç kimse."

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, oyunun biletlerinin İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesi'nden temin edilebileceği belirtilerek, "Tüm sanatseverlerin maske-mesafe-temizlik kurallarına riayet etmesi önemle rica olunur." denildi.

Haber :

Yorum Yap

Çaykur Rizespor, Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı

Çaykur Rizespor, Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı

  • 1
  • 0
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut'tan birlik çağrısı

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut'tan birlik çağrısı

  • 0
  • 0

Rize'de yetişen kokulu kara üzümün adı?