Esnaf Odaları Yöneticileri İftarda Buluştu

Esnaf Odaları Yöneticileri İftarda Buluştu

  • 0
  • 0

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ahi sofrası kurdu. İftar programına Rize’deki esnaf odaları yöneticileri ve il protokolü yoğun katılım gösterdi.

Rize Öğretmenevi salonunda yapılan iftar programına Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Muhamed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt,  İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral, Defterdar Mehmet Doğan, Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, İŞKUR Müdürü Hasan Kiraz, SGK Müdürü Mustafa Bakırcı, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Sanayi ve Ticaret Teknoloji Müdürü Erhan Kavaz, Yeşilçay Vergi Dairesi Müdürü Osman Özdemir, Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Sarı, Rize Devlet Hastanesi Kurum Müdürü Nedim Turanlı, AFAD İl Müdürü Mehmet Salih Avcı,  il kurum müdürleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı 26 Esnaf Odası başkan ve yönetimi ve davetliler katıldı.   

Rize’de geleneksel olarak yaptıkları iftar programına katılan herkese teşekkür eden Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Ramazan ayının birlik ve beraberliği temsil ettiğini belirterek, “Bize her zaman destek veren bizimle hep beraber hareket eden esnaf ve sanatkar odalarımızın saygın, değerli başkanlarına ve birbirinden değerli oda yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Rize Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birlik yönetim, denetim ve disiplin kurulumuz adına değerli protokol misafir ve tüm üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi. 

Rize Valisi Kemal Çeber misafirperverliklerinden dolayı iftarı düzenleyenlere teşekkür ederek, “Rize ilinin esnaf sanatkarıyla bir sofrada orucumu açtığım için mutluyum. Esnafımız bugünlerde zor günler geçiriyor. Fedakarlıklarınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun. Esnaf mutluysa herkes mutludur. Sizleri her zaman mutlu görmek istiyoruz. Sorunları çözmek için ülke olarak çalışıyoruz. Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

Haber :

Yorum Yap

Türkiye'de 1 milyondan fazla bina yapı denetiminden geçti

Türkiye'de 1 milyondan fazla bina yapı denetiminden geçti

  • 0
  • 0
YDS başvuruları başladı

YDS başvuruları başladı

  • 0
  • 0

Alan olarak Rize'deki en büyük kale hangisidir?