Eroğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'ye geldi.

Eroğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'ye geldi.

  • 0
  • 0

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'ye geldi.

Eroğlu ilk olarak Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti. Valilik girişinde Vali Kemal Çeber tarafından karşılanan Eroğlu karşılamanın ardından Valilik şeref defterini imzaladı. 

Eroğlu ve Vali Çeber, Valilik makamında bir süre görüşme yaptı. 

Eroğlu, misafirperverliğinden dolayı Vali Çeber’e teşekkür ederek, “Eşsiz doğal güzellikleri olan Karadeniz’imizin nadide şehri Rize’de olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Cumhurbaşkanımızın ili olan Rize aynı zamanda beşeri sermayesi ile de ön plana çıkmaktadır. Son 20 yılda kalkınan ve gelişen Türkiye ile birlikte Rize de bu yatırımlardan payını almış, Ovit Tüneli ve havalimanı gibi dünya ölçeğinde önemli projelerin tamamlandığını görüyorum” dedi. 

Vali Kemal Çeber ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlimize ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuş önceki dönem bakanlarımızdan Sayın Veysel Eroğlu Bakanımızı ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Ülkemize olduğu gibi Rize’mize de çok önemli katkıları olmuş Sayın Bakanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Rize’mize tekrar hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu. 

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Rize Valiliği ziyaretinin ardından Vali Kemal Çeber ile birlikte yürüyerek Rize Belediyesine geçti. Yolda vatandaşlar ve esnaflara da uğrayarak sohbet etti.

Eroğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret ederek şehirde yapılan yatırımlarla ilgili karşılıklı istişarede bulundu. 

Ziyarette, Rize’de olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Eroğlu, Rize’de gerek bakanlığı döneminde, gerekse bakanlık dönemi sonrası günümüze kadar geçen zaman dilimi içerisinde çok önemli yatırımlar yapıldığını ve yapılmaya devam edildiğini ifade etti. 

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette,Başkan Metin şehirde yürütülen dere ıslah çalışmaları ve andon da yapılacak olan içme suyu gölet projesiyle ilgili eski Eroğlu’na bilgiler aktardı.

Haber :

Yorum Yap

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının biletleri satışta

Çaykur Rizespor-Samsunspor maçının biletleri satışta

  • 0
  • 0
Adalet Bakanlığı 300 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak

Adalet Bakanlığı 300 icra müdürü ve müdür yardımcısı alacak

  • 0
  • 0

Ç. Rizespor'da 'en fazla gol atan' yabancı uyruklu futbolcular, hangi ülkedendir?