Engelli vatandaşların akülü araç sevinci

Engelli vatandaşların akülü araç sevinci

  • 0
  • 0

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün girişimleriyle Rize'de engelli vatandaşlara 6 adet akülü tekerlekli sandalye verildi.

İhtiyaç ve talepler üzerine Rize Merkez, Güneysu ve Pazar ilçelerinde ikamet eden engelli vatandaşları evinde ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve İl Genel Meclisi Üyeleri, 5 adet akülü engelli aracını sahiplerine teslim etti. İstanbul’da ikamet eden Rizeli gence ise engelli aracı kargo yoluyla gönderildi. 

Engelli vatandaşların ve ailelerinin sevinçlerine ortak olan Türüt, gelen taleplerle ilgili bir çalışma yaptıklarını ifade ederek “Hem ikili diyaloglarımız hem de iş insanlarımızın katkılarıyla tedarik ettiğimiz 6 adet akülü engelli aracını sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Haber :

Yorum Yap

Çaykur Rizespor-Eyüpspor maçının ilk 11'leri açıklandı

Çaykur Rizespor-Eyüpspor maçının ilk 11'leri açıklandı

  • 0
  • 0
Ordu’da denizin üzerinde gökkuşağı oluştu

Ordu’da denizin üzerinde gökkuşağı oluştu

  • 0
  • 0

Rize'de görülen en yüksek sıcaklık kaç derece olmuştur?