Dr. Batçık, Yeni Kliniğinde Hizmet Verecek

  • 0
  • 0

Rize'de yıllardır beyin cerrahi alanında üst düzey ameliyatlara ve sağlık hizmetlerini yerine getiren Dr. Osman Ersegun Batçık'ın yeni kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İslampaşa Mahallesi'ndeki açılışa; Rize Vali Yardımcıs Gülhani Ozan Sarı, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, sanatçı Murat Kekilli, Prof. Dr. Şaban Şimşek, Prof. Dr. Engin Dursun, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve davetliler katıldı.

Yeni kliniğinde hastalarına daha çok vakit ayıracağız belirten Batçık, "Yeni kliniğimiz; bekleme salonu, muayenehaneleri ile ferah geniş üç kat bir yer. İslampaşa Mahallesi'ndeki kliniğimiz hem merkeze yakın hem de sedye ambulans giriş çıkışı için dizayn edildi. En alt katımızda küçük operasyonları yapabileceğimiz şekilde dizayn ettik. Hastamız gelip burada bu hizmetlerden faydalanabilecek. Hastanede yapılan tüm operasyonları burada ve anlaşmalı hastanelerimizde yapacağız. Beyin ameliyatları, kapalı bel fıtığı tedavileri, omurga cerrahisi, bel kırıkları, platin işlemleri, bel kaymaları ve özel yaptığımız beyin ameliyatlarını yapmaya devam edeceğiz. İki iyi özel hastane ile anlaşma yaptık. Bazı operasyonlarımızı buralarda yapacağız. Ayrıca ozonla bel ve boyun tedavisine de burada başladık. Ozon tedavisiyle beş dakikada iğneyle açmadan fıtığı küçültüyoruz. Bu her fıtık için değil tabii ki uygun fıtıklarda bu tedaviyi yapıyoruz” diye konuştu.

Haber :

Yorum Yap

Coğrafi işaret tescilli Ayder balında hasat mesaisi başladı

Coğrafi işaret tescilli Ayder balında hasat mesaisi başladı

  • 0
  • 0
Türkiye'de beklenen yaşam süresi 77,3 yıl

Türkiye'de beklenen yaşam süresi 77,3 yıl

  • 0
  • 0

Çağlayan Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?