Çillioğlu: Bana Oy Vermiyorsun, Kendine Oy Veriyorsun

Çillioğlu: Bana Oy Vermiyorsun, Kendine Oy Veriyorsun

  • 0
  • 0

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) yönetim kurulu başkan adayı Asım Çillioğlu, birliktelik anlayışla yönetime aday olduklarını vurgulayarak, “Sana oy vereceğiz dedikleri zaman ‘hayır’ diyorum. ‘Bana oy vermiyorsun, kendine oy veriyorsun’ diyorum.” dedi.

5 Ekim’de yapılacak RTSO organ seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığı için adaylığını açıklayan RTSO Meclis Üyesi ve Rize Liman İşletmeleri (RİPORT) Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, ‘Rize Takip’e özel açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarına başladıklarını aktaran Çillioğlu, “Bir önceki seçimlerde gördüğümüz gibi 4-5 yılda bir insanların yanına gidilip onlardan oy istenen bir ortamın aksine biz böyle yapmadık ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Bu süre içerisindeki, geçmiş dönemdeki kadromuzu biraz daha revize ettik.” dedi.

Çillioğlu, yeni dönemdeki planları hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Şu anda olan mevcut odayı ikiye ayırıyoruz.  Mevcut binayı tamamen inovasyon, Ar-Ge, geliştirme ve araştırma merkezlerine dönüştüreceğiz. Komitelerin çalıştığı ve seminerlerin verildiği, eğitimlerin verildiği, sertifikaların verildiği veya onları organize eden firmalarla beraber istişare edilen bir merkeze dönüştüreceğiz. Diğer evrak işlerimizi ek bir bina ile şu anda TOKİ tarafından merkezde yapılan bina ile olacak. Her seçtiğimiz meclis üyesi ticaret odasına gittiği zaman başkanını belirleyecek ve şu anda iki tane başkan adayı var. Seçme ve seçilme hakkınızı kullanacağınız zaman turuncu oya atarlarsa seçim tercihlerini biz olarak kullanmış olacaklar.”

Birliktelik anlayışını ön plana çıkaracaklarını vurgulayan Çillioğlu, “Sana oy vereceğiz dedikleri zaman ‘hayır’ diyorum. ‘Bana oy vermiyorsun, kendine oy veriyorsun’ diyorum. Hepimiz beraber yöneteceğimiz bu oda için hepimizin katılımlarını, hepimizin katkılarını sağlayacağız. Biz birlikte oda olacağız, birlikte yöneteceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber :

Yorum Yap

Dereyi kirlettiği iddia edilen fabrikaya savcılıktan soruşturma

Dereyi kirlettiği iddia edilen fabrikaya savcılıktan soruşturma

  • 0
  • 0
Rize'deki işletmelere denetimlerinde 269 bin TL para cezası uygulandı

Rize'deki işletmelere denetimlerinde 269 bin TL para cezası uygulandı

  • 0
  • 0

'Örkünmek' ne anlama gelmektedir ?