Beyin Cerrahı Batçık, Artık Kendi Kliniğinde Hizmetlerini Sürdürecek

Beyin Cerrahı Batçık, Artık Kendi Kliniğinde Hizmetlerini Sürdürecek

  • 0
  • 0

8 yıldır RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Op. Dr. Osman Ersegun Batçık görevinden istifa ederek Rize’de kendi kliniğini hizmete açtı.

RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi alanında üst düzey ameliyatlara ve sağlık hizmetlerini yerine getiren Op. Dr. Osman Ersegun Batçık, 8 yılın ardından görevinden ayrılma kararı aldığını belirterek, “geçtiğimiz haftalarda kendi kliniğimizi hizmete sunduk. 20 yıldır devlet bünyesinde çeşitli yerlerde hizmet yaptım. Klinik açmak benim hayalimdi. Devlet bünyesinde verdiğim hizmetten yoruldum. Hastalarımız ile yeterince ilgilenemiyor kendimize zaman ayıramıyorduk. Biraz daha bağımsız iş yapmak istedim. Eşim halen RTEÜ Eğitim Araştırma Hastanesinde ki görevini sürdürüyor. Üniversitemizin imkanları da güzel bize de her konuda yardımcı oldular. Hastanede nöbetçi olalım olmayalım telefonumuz gece dahi hiç susmaz. Eşim burada olması dolayısıyla bende Rize’yi seviyorum burada kalmak hizmetlerimi kendi kliniğimde yürütmek istedim. 3 katlı üst düzey bir klinik açtık. Rize’ye hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yine bölge ve çevre illerden doktor arkadaşlarla sürekli irtibat halinde yardımlaşmaya devam edeceklerini vurgulayan Batçık, “Yeni kliniğimizde hastalarımıza daha çok vakit ayıracağız. Daha kaliteli hizmet verebilmek için böyle bir karar aldım. Yeni kliniğimiz; bekleme salonu, muayenehaneleri ile ferah geniş üç kat bir yer. İslampaşa Mahallesinde ki kliniğimiz hem merkeze yakın hem de sedye ambülans giriş çıkışı için dizayn edildi. En alt katımızda küçük operasyonları yapabileceğimiz şekilde dizayn ettik. Hastamız gelip burada bu hizmetlerden faydalanabilecek. Hastanede yapılan tüm operasyonları burada ve anlaşmalı hastanelerimizde yapacağız. Beyin ameliyatları, kapalı bel fıtığı tedavileri, omurga cerrahisi, bel kırıkları, platin işlemleri, bel kaymaları ve özel yaptığımız beyin ameliyatlarını yapmaya devam edeceğiz. İki iyi özel hastane ile anlaşma yaptık. Bazı operasyonlarımızı buralarda yapacağız. Ayrıca ozonla bel ve boyun tedavisine de burada başladık. Ozon tedavisiyle beş dakikada iğneyle açmadan fıtığı küçültüyoruz. Bu her fıtık için değil tabii ki uygun fıtıklarda bu tedaviyi yapıyoruz” diye konuştu.

 

Haber :

Yorum Yap

19 Mayıs’ta ilk kez 81 ilde 'Gençlik ve Spor Festivalleri' düzenlenecek

19 Mayıs’ta ilk kez 81 ilde 'Gençlik ve Spor Festivalleri' düzenlenecek

  • 0
  • 0
Gıda işletmelerine denetimlerde para cezası kesildi

Gıda işletmelerine denetimlerde para cezası kesildi

  • 0
  • 0

Çat Vadisi, hangi ilçenin sınırları içerisindedir?