Belediyelerden Deprem Bölgesine Destek

Belediyelerden Deprem Bölgesine Destek

  • 2
  • 0

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı 6 Şubat'ta ilk saatlerden itibaren tüm kurum ve kuruluşlar gibi belediyeler de bölge illerine yardım ulaştırmak için çalışmaya başladı.

AA'nın haberine göre, Rize Belediyesi, deprem bölgesinde 109 personel, 32 hizmet aracıyla arama kurtarma, enkaz kaldırma, temizlik, cenaze hizmeti ve ilaçlama hizmeti vermeye devam ediyor. Bunun dışında bölgeye 19 yardım tırı, 16 kamyon, 1 minibüs ile 2 otobüs yardım ve lojistik malzeme gönderildi.

Belediyenin atölyesinde yapılan ve içerisinde yatak, ısınma araç ve gereçleri ile diğer ihtiyaç malzemeleri olan ve bin kişilik konaklama imkanı bulunan 200 çadırdan oluşan çadır kentin kurulumu, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde tamamlandı.

Çayeli Belediyesi, depremin olduğu ilk günden itibaren Gaziantep, Osmaniye ve Hatay'a 18 personel, 9 araç ve iş makinesi gönderdi, toplanan 10 tır yardım malzemesi, 15 kamyon odun ve diğer ihtiyaçların sevkiyatını gerçekleştirdi.

Ardeşen Belediyesi ve Kaymakamlığı öncülüğünde 632 gönüllü personel ve 162 araç, 1 seyyar mutfak depremin ilk gününden itibaren bölgede hizmet verdi. Belediye ve ilçenin imkanlarıyla temin edilen yardım ve ihtiyaç malzemesi yüklü 40 tır, 70 çadır bölgeye gönderildi.

Haber :

Yorum Yap

Rizeli esnaf İsmet Demirrenk yaşamını yitirdi

Rizeli esnaf İsmet Demirrenk yaşamını yitirdi

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü

Çaykur Rizespor Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü

  • 0
  • 0

Ardeşen hangi yıl ilçe olmuştur?