Başkan Adayı Koyuncu: Seçimi Erteleyelim Teklifimiz Onaylanmadı

Başkan Adayı Koyuncu: Seçimi Erteleyelim Teklifimiz Onaylanmadı

  • 1
  • 1

Rize Ziraat Odasında daha önce alınan kararla seçimler 12 Şubat pazar günü yapılacak. Başkan Adayı Ercan Koyuncu, "Seçimi erteleyelim ve odanın kasasında ki 3.5 milyonluk paranın en az yarısını deprem bölgesine gönderelim teklifimiz kabul görmedi" dedi.

Pazar günü seçimlerin yapılacağını ve renklerinin mavi olacağına dikkat çeken Rize Ziraat Odası Başkan Adayı Ercan Koyuncu, "Yıllardır bu odayı yöneten zihniyet ne yazık ki yine bu zor günlerde sınıfta kalmıştır. Koltuk uğruna bu yaşananları görmezden geliyorlar. Kendilerine ülkemizde yaşanan bu derece ağır bir süreçte seçimin olamayacağını ilettim. Hatta odanın kasasında bulunan çay üreticilerinden toplanan 3.5 milyon TL'nin en az yarısının deprem bölgesine gönderilmesini istedim. Buna üreticide onay verecektir. Fakat bu iki teklifimizde reddedildi. Pazar günü delegelerimiz bu zihniyete gereken dersi umarım sandıkta verecektir" diye konuştu.

Haber :

  • Misafir

    Misafir

    Sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi gereken bir durum değil bu olay hayırda yarışma durumu kimse bilmediği için paylaşmak gereksinimi duydum 22 yıldır hiç kullanmadığı şahsi örtülü ödenek parası 23 bin TL yi kendileri Kızılay'a bagislamistir bunu da söyleyip reklam yapma gereği duymayan bir insandır sayın Paliç. Yaptığı yardımları reklam etmeyi sevmediği için hep kötü anılan biri sizin gördüğünüz değil aslı

    Cevap yaz
    16.02.2023 14:44
Yorum Yap

Yurdun büyük bölümünde 3 gün sağanak etkili olacak

Yurdun büyük bölümünde 3 gün sağanak etkili olacak

  • 0
  • 0
Borsa güne düşüşle başladı

Borsa güne düşüşle başladı

  • 0
  • 0

Hangisi Rize'deki beldelerden biri değildir?