Ayaz: Halkın İçinden Geliyorum

Ayaz: Halkın İçinden Geliyorum

  • 12
  • 1

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Yasemin Gültekin Ayaz, halkın içinden geldiğini, aynı dili konuştuğunu ve onları dinlediğini belirterek, milletvekili adaylığı için iddialı olduğunu belirtti.

Ayaz yaptığı açıklamada, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rize Meslek Yüksekokulu Çay Eksperliği bölümünden mezun olduğunu hatırlatarak, "Memleketimizin altını çay fakat çay üreticisi her daim sıkıntılar çekiyor. Çay hak ettiği değeri bulmuyor. Çay için yenilikler yapacağım. Çayın içinde doğdum ve eğitimini aldım. 16 yıldır çay eksperliği yapıyorum, üretici ile yan yanayım. Üreticilerin sıkıntılarını en iyi ben biliyorum ve bu sıkıntıları çözümlemek için elimden gelenin fazlasını yapacağım." dedi.

'Meyve Suyu Fabrikası' Projesi
Projeleri arasında Rize'ye bir meyve suyu fabrikası kurmak olduğunu ifade eden Ayaz, "Bizim çok güzel portakal, mandalina ve kivi bahçelerimiz var fakat bunlar bahçelerde zayi oluyor. Meyve suyu fabrikası açarsak hem mahsul değerlenir hem de bir çok kişi iş sahibi olur." diye konuştu.

"Raylı Sistem Kurmak İstiyoruz"
Bir diğer projesinin de Rize'ye raylı sistem kurmak olduğunu dile getiren Ayaz şu ifadeleri kullandı:

"İyidere Kojistik Limanı'ndan Gündoğdu'ya kadar raylı sistem kurmak istiyoruz. Bununla ulaşımda zamandan kazanacağız ve şehir içi trafiğini rahatlatacağız. Diğer projeleri ilerleyen zamanlarda aday olduğumda açıklayacağım."

"Rize'ye Artık Bir Kadın Eli Değmeli"
Ayaz, milletvekili adaylığı için de iddialı olduğunu aktararak, "Biliyorum işim zor ama bu memleket için, bu dava için yapacağım. Hizmet aşkı var bende. Halkın içinden geliyorum, halkın dilinden konuşuyorum ve halkı dinlemeyi seviyorum. Bu konuda bir çok tecrübem de var. İnsanların derdi benim derdim çözüme ulaştırmak benim işim. Rize'ye artık bir kadın eli değmeli. Tam bir Karadeniz kızı olarak milletimin gerçekten vekili olacağım." şeklinde konuştu.

Yasemin Gültekin Ayaz Kimdir?

Rize Çayeli doğumlu olan Yasemin Gültekin Ayaz, ilkokul öğrenimini Çeşmeli köyünde tamamladı. Ortaokulu merkezde okuduktan sonra liseden de iyi bir diploma puanıyla mezun oldu. 

Aile marketinde çalışırken Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rize Meslek Yüksekokulu Çay Eksperliği bölümünden 2005 yılında mezun oldu.

2007 yılında Çayeli Sabunlar Çay Fabrikasında göreve başlayan Ayaz, halen orada görevine devam etmektedir.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rize Meslek Yüksekokulu Yapı Denetimi bölümü öğrencisi olan Ayaz aynı zamanda Atatürk Üniversitesi (ATÜ) Açık Öğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği son sınıf öğrencisidir.

Yasemin Gültekin Ayaz evli ve 1 çocuk sahibidir.

Haber :

Yorum Yap

Deniz, yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olması gerektiğini söyledi

Deniz, yaş çay alım fiyatının en az 25 TL olması gerektiğini söyledi

  • 0
  • 0
Uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

  • 0
  • 0

15. yüzyılın sonlarında Hemşin bölgesine hakim olan devletin adı nedir?