Ayar: Teşkilat Olarak Sahada Olacağız

Ayar: Teşkilat Olarak Sahada Olacağız

  • 2
  • 0

AK Parti Rize İl Başkanı, teşkilat olarak sürekli sahada yer alacaklarını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Rize İl Başkanı seçilen Hikmet Ayar, Rize Takip'e özel açıklamalarda bulundu.

Yönetimlerinin önceki dönemki tecrübelerinden de faydalanarak tüm Rize’yi kucaklayan, tecrübeyle yeniliği, gençliği birleştiren, esnaf ağırlıklı bir yönetim yapmaya çalıştıklarını belirten Ayar, "Bizim, Rize’yi oturduğumuz yerden kafamıza göre yöneteceğiz diye bir iddiamız hiçbir zaman olmamıştır. Rize’nin bütün paydaşlarıyla beraber, kısa sürede ve en iyi şekilde bütün Rize’yi kucaklayan bir yönetim anlayışı oluşturmaya çalıştık. Daha fazla zamanımız olsa daha iyi şeyler yapardık ama bu zaman dilimi içerisinde yapabileceğimizin en iyisini yaptık." dedi.

Bugünkü toplantıyı yaparken beklentilerinin üzerinde bir yönetim oluştuğunu fark ettiklerini söyleyen Ayar, "İnşallah bundan sonra da AK Parti Rize Teşkilatı olarak sahada olacağız ve bütün paydaşlarla beraber hükümetle ve yürütmeyle olan ilişkileri takip edeceğiz" diye konuştu.

Ayar, "Özellikle şunu belirtmek isterim ki biz hiçbir zaman her şeyin en iyisini biliriz, her şeyin en iyisini yaparız havasında olmadık. Belki gün gelecek siz basın mensuplarını, sokaktaki vatandaşı dikkate alacağız. İyinin düşmanı daha iyidir’’ ifadelerini kullandı.

Haber :

Yorum Yap

Aydınlatma direğine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü öldü

Aydınlatma direğine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü öldü

  • 0
  • 0
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

  • 0
  • 0

Makamında uğradığı saldırı sonucu şehit düşen Rize İl Emniyet Müdürü?